"  The more I see of men, the more I admire dogs. "
Madame Roland

 

Verhaal van Anita en Flocks

(Ingezonden door Anita Mulders)

Ons vakantieverhaal met foto's voor op de site:

Hallo wandelaars!

Afgelopen zomer zijn wij met ons Drentje gaan wandelen in de Oostenijkse bergen rondom het Oetztal! 
Stoer uitgerust met wandeltuigje, looplijn met karabiner en (voor de zekerheid) slimme bergwandelschoentjes heeft Flocks heel wat kilometers gemaakt!
Oostenrijk is een fijn wandelland wat honden betreft; we waren welkom in de cabine-kabelbanen en kregen in eetgelegenheden ongevraagd water en soms zelfs ook gratis voer voor onze hond aangeboden! (of lag het vooral aan die totaal uitgehongerde, aandoenlijke blik van Flocks?!) 

Het meelopen ging overwegend prima, alhoewel het 'aanpassen' van het looptempo bergafwaarts haar waarschijnlijk wel wat moeite kostte; Flocks zou het liefste de bergen afgerend zijn en dat ging nu natuurlijk even niet...; halverwege een lange tocht op hoogte protesteerde ze door languit op haar buik te gaan liggen en zich met geen mogelijkheid te laten overreden door te lopen! Er zat niets anders op dan haar een tijdje los te laten lopen (zonder looplijn)....de boel dus afgekoppeld en ........Zzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooooooooooooooooeeeeeeeeeeef! Even uitrazen...! Wat een karakter...

Aan te raden in het Oetztal zijn de wandeltochten vanuit Hoch-Oetz en vanaf de Gaislachkogel en Hochalpenstrasse in Solden. Leuke hondvriendelijke camping met bos en beek direct achter de tent is de ''Naturcamping Oetz''.

Succes met de site en bedankt voor alle bruikbare informatie!

Groet,
Anita Mulders

 

Uw vakantie verhaal ook op deze site?
mail ons tekst en foto's