All knowledge, the totality of all questions and answers, is contained in the dog.  "
Franz Kafka

 

Verhaal Els en Cash (de Lagotto Romagnolo)

(Ingezonden door Els)

Dag Marco en Ageeth, wij hebben dit jaar in augustus met onze anderhalf jaar oude Lagotto Romagnolo voor het eerst in de bergen gewandeld.Zelf waren we al vaker in de bergen geweest maar nog nooit met hond. Nav jullie site durfde we de stap te nemen. Onze hond heeft wel 3 gehoorzaamheidscursussen goed afgesloten en dat bleek in de bergen toch wel heel handig. Hij kon eigenlijk overal los lopen, alleen als we koeien en schapen zagen hebben we hem aangelijnd.

We zijn 10 dagen in Strengen geweest een plaatsje vlakbij Fiss, Ladis en Serfaus. We zijn steeds met de gondels naar boven gegaan en hebben super mooie wandelingen in het hooggebergte gemaakt. Cash, ons reutje, bleek een ware berggeit, zo lenig en makkelijk dat hij op de paadjes liep, maar ook op de wat lastiger stukken was hij ons de baas. Volgens ons liep hij ook de hele week met een grote grijns op z'n smoeltje, hij vond het super. Na 1x de gondel te hebben gebruikt wist hij het al, het feest gaat beginnen als we boven zijn.

Wij werden in Oostenrijk overal waar we kwamen hartelijk ontvangen. Ons vakantiehuisje was zeer hondvriendelijk, ferienhaus Blasnek, te Strengen. 

Met vriendelijke groet, Els en Cash

Hier een paar foto's

 

 

Uw vakantie verhaal ook op deze site?
mail ons tekst en foto's